Новини

Тренировки за деца стартират в Next Level Power Club

Тренировки за деца стартират в Next Level Power Club* от 1 юли 2021 г. Всички момичета и момчета на възраст от 8 до 14 години са добре дошли да спортуват, да се забавляват заедно и да създават нови приятелства.

Още

Красив ум в красиво тяло: Как спортът помага да се социализираме отново

Кампанията на веригата фитнеси “Next Level” продължава да подкрепя хората в областта на психичното здраве. Повече за нея научете от интервюто с психолога Ани Владимирова.

Още

Next Level Residential става 24/7

От 12 май добре познатият ви Next Level Residential клуб ще приема денонощно всички, които държат на добрата си форма, но нямат възможност да тренират през деня. Тази промяна позволява на работещите извън стандартното работно време и през нощта да спортуват и да се грижат пълноценно за физическото си здраве.

Още

Кампанията на Next Level продължава с борба с бърнаута

"Красив ум в красиво тяло" развенчава митовете за професионалното прегряване. Светът замря, но изискванията се движат на все по-бързи обороти. Налага ни се да влагаме все повече сили, за да се адаптираме и пренастроим. Изчерпваме все по-бързо ресури, които нямаме време да възстановим.

Още

Les Mills – революция във фитнеса

Както често се случва с великите събития, нищо в началото им не подсказва, че нито те, нито замесените в тях участници ще влязат в историята. Системата от тренировки за поддържане на добрата форма и физическото здраве Les Mills не прави изключение.

Още

Ние вярваме в това, че…

Ние вярваме, че фитнесът е много повече от традиционната представа за пространство с оборудване за упражнения и тежести, в което се горят калории и се ваят мускулести тела. Next Level е модерна социална и културна среда, в която всеки е добре дошъл да се погрижи за добрата си физическа и емоционална форма.

Още

Как спортът помага да се справяме с депресивните състояния? - Интервю с Ани Владимирова

Как с помощта на физически упражнения да избегнем депресивните състояния предизвикани от пандемията чрез изграждане на устойчива личност, която се поддържа с презареждане, а не с “издържане” до краен предел.

Още

Февруари - Избягай от Депресията

Next Level стартира кампанията „Красив ум в красиво тяло“, чиято цел е чрез физическа активност да подобри менталното състояние на българина, несъмнено повлияно от социалните ограничения и изолацията заради корона вируса.

Още

Красив ум в красиво тяло

18.01.2020, София - Веригата концептуални фитнеси Next Level обяви начало на своята кампания „Красив ум в красиво тяло“. Тя ще осигури подкрепа на всеки, който иска да пребори предизвикателствата пред тялото и ума ни, наложени от „новото нормално“.

Още