Първо посещение

ПЛАНИРАТЕ ДА НИ ПОСЕТИТЕ ЗА ПЪРВИ ПЪТ? НИЕ ЩЕ ВИ ДАДЕМ СЪВЕТИ КАК ДА ГО НАПРАВИТЕ И КАКВО ДА НЕ ЗАБРАВЯТЕ!

 

КАКВО ТРЯБВА ДА ВЗЕМЕТЕ СЪС СЕБЕ СИ?

Препоръчваме да изберете удобно спортно облекло и качествени обувки за тренировка, кърпа и собствен катинар за шкафчето.

 

НЯКОЙ ЩЕ МЕ КРИТИКУВА ЛИ?

Тук никой няма да ви съди и ние ще ви оставим на спокойствие. Всеки има свои индивидуални възможности и ограничения, така че можете да се съсредоточите върху собственото си представяне и благосъстояние.

 

ПРАВИЛА ЗА УРЕДИТЕ И ДЪМБЕЛИТЕ

Необходимо е да почистите тренировъчната площ и да я оставите в първоначалното си състояние след приключване на всяко упражнение, така че тези, които идват след вас, да имат подходяща среда и за тяхната тренировка. Основното правило е да използвате кърпа и да се държите порядъчно с другите посетители в клуба.

 

ТВОЯ СОБСТВЕНА МУЗИКА

В нашите клубове звучи музика, която помага да подобрите представянето си. Ние обаче знаем, че всеки се мотивира от нещо различно, така че носете слушалките си и пускайте всичко, което ви помага да постигнете най-добри резултати – просто уважавайте обкръжението си и не безпокойте другите.

 

ВИЕ НЕ СТЕ САМИ С НАС

Изберете от широка гама групови класове, включително Les Mills програми с нашите професионални инструктори. Ние предлагаме най-новите тенденции, така че винаги да се наслаждавате на заниманията.

ВИЖТЕ ГРУПОВИТЕ ЗАНИМАНИЯ