Притежавате Multisport карта?

С нея можете да посещавате всички клубове на Next Level. Имате възможност да се насладите на вашите персонални или групови тренировки, както и спа зоните.

С карта Multisport получавате неограничен достъп до фитнес зоните на клубовете или едно групово занимание на ден, сред които и от разнообразните занимания от програмите на Les Mills. Всички притежатели на Multisport карти могат да посещават клубовете ни по веднъж всеки ден от понеделник до неделя в рамките на работното им време.

чакваме ви!

Екипът на Next Level

* Ползването на кърпи и катинар за шкафче за лични вещи не са включени във входната такса и се заплащат отделно на рецепция. Притежателите на Multisport карта могат да използват собствена кърпа и личен катинар за шкафче за лични вещи.

 

Създайте нов Next Level Club профил за притежатели на карти Multisport

Попълването на този формуляр не създава активен абонамент, а само безплатен профил, който да се използва за резервиране на място за групови занимания в клубове Next Level. След въвеждане на данните е необходимо да активирате профила си на рецепция в удобен за Вас клуб.
Съгласен съм посочените телефонен номер и имейл да се използват от Некст Левъл Фитнес ЕООД за изпращане на информация за текущи оферти и промоции, нови продукти и услуги и специални оферти. Трябва да се съгласите с условията.
Съгласен съм с ПОЛИТИКА НА НЕКСТ ЛЕВЪЛ ФИТНЕС ЕООД ЗА ОБРАБОТВАНЕ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ и съм запознат с Информация относно дейностите по обработване на лични данни на клиентите на НЕКСТ ЛЕВЪЛ ФИТНЕС ЕООД.Трябва да се съгласите с условията.
Робот ли сте?
Благодарим ви, заявката ви е обработена. Ще получите допълнителна информация на вашaта електронна поща.
Този контакт вече съществува.