Кариери

КАРИЕРИ

Верига фитнеси Next Level - Идеалното място за всяка форма

Ние сме Некст Левъл Фитнес и сме лидер във фитнес и уелнес индустрията. В София разполагаме с 13 клуба. В клубовете ни ще намерите първокласно фитнес оборудване, персонални треньори, разнообразие от групови класове с ексклузивни програми на Les Mills®, зони за релакс и др.

Отворени работни позиции

Бързо кандидатстване

  Ние сме Next Level отбора

  Търсим още мотивирани личности, които да се присъединят към екипа ни и да се наслаждават на работата си толкова, колкото и ние. Не се интересуваме от възрастта и не държим на големия опит - с удоволствие ще ви научим на всичко. Всеки може да намери своето място при нас.

  Ние сме един сплотен екип и споделяме страстта си към движението не само на работното място, но и на фирмени събития и по време на клубни тиймбилдинги.

  Изберете своята смяна

  Графикът на смените е гъвкав, като позволява да се съобразим с личните ангажименти на всекиго. Спазваме заложената от закона натовареност в пет-дневна работна седмица и държим всеки да получи почивката, която му се полага.

  Бонуси и кариерно развитие

  Мотивацията е важна и затова служителите ни получават бонуси в допълнение към фиксираната си заплата. Предлагаме на служителите си кариерно израстване, в което активно ги подкрепяме. Ще срещнете ръководители на проекти или клубни мениджъри, които са започнали като рецепционисти.

  Придобивки - фитнес и уелнес, болнични дни, празници, продуктова отстъпка

  Ще се радваме да ви подкрепим, за да запазите добрата си форма за дълго. Ето защо, като едно от основните ни предимства, можете да тренирате безплатно във всички клубове на Некст Левъл Фитнес. След тренировката можете да се отпуснете в сауната.
  Ако някога се почувствате зле, имате на разположение болнични дни. Освен това, в Некст Левъл Фитнес държим на правилното съотношение "работа-свободно време".
  А ако нашите клубове не предлагат това, което търсите, можете да използвате картата MultiSport, която предлага широка палитра от активности и възможности за движение и релакс.

  Следвайте ни в социалните мрежи