Партньори

Партньорствата с други бизнеси с подобни ценности и мисия като нашите са много важни за нас. С партньорската си програма се стремим да създаваме дългосрочно успешни колаборации, които носят добавена стойност и нови възможности както за бизнесите, така и за нашите клиенти.

Партньори

MultiSport

Ние сме тези, които дават решения на работодателите в България как успешно да мотивират служителите си и как да предоставят баланс между работата и личния живот.

Ние, Benefit Systems Bulgaria, идваме на българския пазар през 2015 г. и представяме социалната придобивка карта MultiSport, която дава достъп до разнообразни спортни и релакс активности и обекти.

Освен картата за служители MultiSport, предлагаме и карта за техните деца – MultiSport KIDS, която дава достъп до над 300 спортни детски активности.

benefitsystems.bg

-20 %

Nitrotiger

Успехът ни се дължи на 3 основни правила:

  • безкомпромисно продуктово портфолио;
  • грижа за клиента;
  • стремеж към постоянно усъвършенстване;

Повече от 9 години сме водещ онлайн магазин за хранителни добавки. Даваме 100% гаранция за качество на продуктите в нашия онлайн магазин и разполагаме с екип от консултанти професионалисти.

Постоянно инвестираме в бизнеса, за да отговорим на високите изисквания на бързоразвиващата се спортна общност. Ние сме единствените ексклузивни представители на чешката компания NUTREND, производител на висококачествени хранителни добавки и лидер на международния пазар.

С промокод NEXTLEVEL можете да използвате -20% отстъпка за ненамалени продукти на следните марки: Now foods, Naturalico, Nutrend.

nitrotiger.com

ATAMA

АТАМА е водеща компания в предлагането на уелнес концепции за хотели, частни домове, фитнес клубове, жилищни и офисни сгради.
Над 2000 клиенти и 34 години история в създаване и утвърждаване на ново качество на живот.
Единствен официален представител на марка №1 в света на уелнес – TECHNOGYM.
Премиум фитнес оборудване, иновативни технологии, качество без аналог.
TECHNOGYM е изборът на 50 милиона потребители и присъства на най-добрите локации в света.

atama.bg

WEIDER

Официален представител и дистрибутор за България на марките хранителни добавки WEIDER, EXTRIFIT, KONZEPT NUTRITION.

Посетете нашите магазини
София, Слатина, бул. Гео Милев 44 бл.35
Пловдив бул. Христо Ботев 105
Бургас ул. Михаил Лермонтов 28

weider-bg.com

Decathlon

DECATHLON е най-голямата верига магазини за спортни стоки в света с общо над 1700 магазина в 59 държави. В България сме вече от 10 години, като в началото на 2023 г. отворихме своя 11-и магазин.

С над 20 собствени марки за спортни продукти ние работим със затворен цикъл на производство – от идеята за един продукт през производството до предлагането му към крайните потребители.

Основната мисия на всички в DECATHLON е да вдъхновяват и подкрепят спортуващите в техните приключения, като правят удоволствието и ползите от спорта достъпни за най-много хора по устойчив за природата начин.

decathlon.bg

Бонанза Бачорски

#неесрамнодасичистач

bonanza08.com

IcePro

Сладко изкушение без угризения.

Сладоледът с малко калории и много протеин – IcePro.

IcePro

First Estates

First Estates – професионално обслужване в областта на луксозните имоти.

Доверете се на опита Ни и ще Ви помогнем да откриете мечтания имот.

Изберете от модерни градски жилища до живописни селски имоти, съобразени с вашите желания.

Нека Ви покажем нашия град!

first.bg

-25 %

Under Armour

Всичко започна с простичкия план да създадем превъзходната тениска. Такава, която осигурява компресия и изпаряване на потта от кожата ви, вместо да я абсорбиране. Тениска, която работи с тялото ви, за да регулира температурата и да подобри производителността.

Основана през 1996 г. от бившия футболист на Университета на Мериленд Кевин Планк, Under Armour е компанията създател на облекло за по-добро спортно представяне. Екипировка, проектирана да поддържа атлетите охладени, сухи и и да се усеща леко по време на игра или тренировка. Технологията зад разнообразния продуктов асортимент на Under Armour за мъже, жени и младежи е сложна, но програмата за извличане на ползите е проста: носете HeatGear®, когато е горещо, ColdGear®, когато е студено.

Мисията на Under Armour е да направи всички спортисти по-добри чрез страст, дизайн и безмилостен стремеж към иновации.

Възползвайте се от 25% отстъпка в магазините на Under Armour, като покажете своя активен абонамент в Next Level Fitness.

bg.kvantumsport.com

Dermal & Lase Center

Dermal Lase Center е световно отличена естетична клиника. Тяхната мисия е да извади естествена красота на показ и да я покаже в най-добрата й форма. Да я подчертае, а не да я измени, защото екипът вярва, че всеки трябва да остане верен на себе си. Не на последно място, за тях медицината и грижата за здравето са пътя към цялостно подобрен външен вид и състояние на духа.

dermallase.com

Sport Box

В Спортбокс, ние вярваме, че истинските преживявания изграждат хората. Мечтаем все повече хора да израстват и да се свързват чрез спорта и природата. Затова нашата цел е да предлагаме най-добрата и подходящата за различните нужди екипировка, да помагаме на хората да бъдат в добра форма и да преоткриват най-доброто си „АЗ“.

Sport box – живей със страст!

sportbox.bg