Партньори

Партньорствата с други бизнеси с подобни ценности и мисия като нашите са много важни за нас. С партньорската си програма се стремим да създаваме дългосрочно успешни колаборации, които носят добавена стойност и нови възможности както за бизнесите, така и за нашите клиенти.

Партньори

MultiSport

Ние сме тези, които дават решения на работодателите в България как успешно да мотивират служителите си и как да предоставят баланс между работата и личния живот.

Ние, Benefit Systems Bulgaria, идваме на българския пазар през 2015 г. и представяме социалната придобивка карта MultiSport, която дава достъп до разнообразни спортни и релакс активности и обекти.

Освен картата за служители MultiSport, предлагаме и карта за техните деца – MultiSport KIDS, която дава достъп до над 300 спортни детски активности.

benefitsystems.bg

-20 %

Nitrotiger

Успехът ни се дължи на 3 основни правила:

  • безкомпромисно продуктово портфолио;
  • грижа за клиента;
  • стремеж към постоянно усъвършенстване;

Повече от 9 години сме водещ онлайн магазин за хранителни добавки. Даваме 100% гаранция за качество на продуктите в нашия онлайн магазин и разполагаме с екип от консултанти професионалисти.

Постоянно инвестираме в бизнеса, за да отговорим на високите изисквания на бързоразвиващата се спортна общност. Ние сме единствените ексклузивни представители на чешката компания NUTREND, производител на висококачествени хранителни добавки и лидер на международния пазар.

С промокод NEXTLEVEL можете да използвате -20% отстъпка за ненамалени продукти на следните марки: Now foods, Naturalico, Nutrend.

nitrotiger.com

ATAMA

АТАМА е водеща компания в предлагането на уелнес концепции за хотели, частни домове, фитнес клубове, жилищни и офисни сгради.
Над 2000 клиенти и 34 години история в създаване и утвърждаване на ново качество на живот.
Единствен официален представител на марка №1 в света на уелнес – TECHNOGYM.
Премиум фитнес оборудване, иновативни технологии, качество без аналог.
TECHNOGYM е изборът на 50 милиона потребители и присъства на най-добрите локации в света.

atama.bg

WEIDER

Официален представител и дистрибутор за България на марките хранителни добавки WEIDER, EXTRIFIT, KONZEPT NUTRITION.

Посетете нашите магазини
София, Слатина, бул. Гео Милев 44 бл.35
Пловдив бул. Христо Ботев 105
Бургас ул. Михаил Лермонтов 28

weider-bg.com

Decathlon

DECATHLON е най-голямата верига магазини за спортни стоки в света с общо над 1700 магазина в 59 държави. В България сме вече от 10 години, като в началото на 2023 г. отворихме своя 11-и магазин.

С над 20 собствени марки за спортни продукти ние работим със затворен цикъл на производство – от идеята за един продукт през производството до предлагането му към крайните потребители.

Основната мисия на всички в DECATHLON е да вдъхновяват и подкрепят спортуващите в техните приключения, като правят удоволствието и ползите от спорта достъпни за най-много хора по устойчив за природата начин.

decathlon.bg

Бонанза Бачорски

#неесрамнодасичистач

bonanza08.com