3 причини защо да дойдеш с нас на пролетен спортен лагер

Next Level Spring Camp

Замислял ли си се какъв процент от времето през деня прекарваш в офиса или у дома? Нека ти помогнем – много е!

 

Спортът навън носи много позитиви. Със затоплянето на времето се отварят и възможности за повече дейности на открито. А изпълнен с такива ще бъде и нашият спортен лагер в гр. Долна баня от 23 до 26 май. 

 

Освен че за него събираме някои от най-любимите ни треньори – Деляна Хоанг, Росен Котев и Снежана Терзиева, се подготвихме да те заредим и с 3 причини защо тренировките на открито са полезни за теб. Чети и се запиши на лагера на рецепция във всеки наш клуб.

Какви са ползите от тренировките на открито

Тренировките навън ще подобрят настроението ти

 

Тренирането на открито е по-различно от тренировката ти вкъщи или в залата, като започнем от разликата във въздуха, който дишаш. Най-вероятно си усетил промяната в себе си – своето тяло и настроение, след като си бил на разходка навън, било то и само до магазина. Сега ще ти обясним защо:

 

  • Практикуването на спортни дейности в природата излага човешкото тяло на миниатюрни частици и фитохимикали, секретирани от растенията. Те навлизат в твоето кръвообращение и в резултат на това намаляват кортизола в слюнката;
  • Нивото на депресия намалява;
  • Понижава се гневът. 

 

Не е необходимо да отделяш голяма част от времето си за тренировка. Британски учени са установили, че дори 5 минути упражнения сред природата оказват позитивно влияние върху настроението на човек.

Тренировките навън засилват имунитета ти

 

Тренировката навън те излага на променливи температури, върху които ти нямаш контрол. Това принуждава организма ти сам да регулира собствената си температура, така че да я пригоди към температурата навън и по този начин тялото ти става по-устойчиво на стрес (психически и физически), а сърдечно-съдовата ти система ще подобри значително работата си.

 

Ако тялото ти постоянно се опитва да се регулира спрямо температурните амплитуди, то така то ще изгори много повече калории, докато спортуваш. Така че това е двойна победа за теб! 

 

Тренировките навън те зареждат с витамин D от слънцето

 

Знаеше ли също, че слънчевата светлина ограничава с до 71% депресията, а синият спектър, който добиваш от слънчевите лъчи, е изключително полезен за добрия сън. 

 

С други думи, нямаш вече оправдание за това да не се присъединиш към лагера ни, по време на който ще тренираме и ще се разхождаме из природата заедно.

 

NEXT LEVEL SPRING CAMP! 3 дни, 3 треньора с подготвена програма за теб, а между заниманията – релакс на прекрасно място. 

 

Грабнахме ли вниманието ти? Избери си един от следните пакети, които предлагаме и се запиши на рецепция в удобен за теб клуб: 

 

  • Пакет с 2 нощувки

Цена на човек при двойно настаняване в стая: 450 лв.

Цена на човек при тройно настаняване в стая: 350 лв.

  • Пакет с 3 нощувки

Цена на човек при двойно настаняване в стая: 580 лв.

Цена на човек при тройно настаняване в стая: 500 лв.

 

Помислили сме и за семействата, които искат да почиват и тренират заедно. 

  • Пакет за тримата (двама родители + 1 дете) с 2 нощувки: 850 лв.
  • Пакет за тримата (двама родители + 1 дете) с 3 нощувки: 1180 лв.

Времето тече, а записванията са до 1 май, така че побързай! Очакваме те в комплекс Европа! 

Виж повече информация ТУК.