• bg
  • en

Новини

Как да станеш инструктор на групови тренировки в Next Level

Ако обичаш да спортуваш, харесват ти груповите тренировки и смяташ, че имаш талант да бъдеш инструктор в Next Level, сега е твоят момент.

Виж

20 причини да се движиш повече

Спортът е начин на живот за едни и позабравена тема за други. Ако си от вторите и никога досега не си се замислял защо трябва да се движиш всеки ден, Next Level ти споделя поне 20 причини.

Виж

Време е да направиш първата крачка

Next Level M Plaza ти дава възможност да намериш вдъхновение и да започнеш да спортуваш според своите собствени цели и предпочитания.

Виж

Спортувай с любимите си хора и СПЕЧЕЛИ безплатни тренировки с фитнес инструктор

В седмицата на любовта и виното Next Level иска да ви даде още една причина да бъдете активни и да спортувате редовно с любимите си хора.

Виж

Искаш ли да бъдеш инструктор на групови тренировки?

Предоставяме ти възможност да водиш класове в цялата ни верига фитнес клубове Next Level и да се развиваш като инструктор на групови занимания на световно ниво.

Виж

Нашите абонаменти с нови имена и повече възможности

Началото на 2019 година носи подобрения и нови възможности. За да посрещнем вашите нужди и да ви дадем повече качествени и интересни тренировки, ви представяме нашите нови абонаменти.

Виж

Безплатни тренировки от системата Les Mills в Next Level Sport Box

От януари 2019 година Next Level ще представи за световноизвестната системата от иновативни тренировки Les Mills. Първите два вида тренировки, с които ще ви мотивираме да се движите повече и постигате по-добри резултати са BODYPUMP и CXWORX.

Виж

Next Level отвори врати в Sport Box

Съвсем скоро предстои откриването и на следващите два обекта от веригата, които ще се намират в бизнес сградата Mplaza на ул. Атанас Дуков №32 и в подлеза на НДК.

Виж