Новини

9 ползи от стречинга

Стречинг или разтягане, с която и от двете думи да наричаме упражненията за релаксация, но и натоварване на мускулите, не можем да отречем ползите от тях. В следващите редове ти споделяме 9 от тях и ти напомняме, че стречинг занимание вече можеш да опиташ и при нас всяка неделя в 11 ч. в залата в мол България.  

Още

Запознай се с нашия нов партньор в мисията здравословен и щастлив живот

Днес ти представяме новия ни съюзник по пътя към здравето и красивата форма - доктор Райна Стоянова. Тя е млада, образована и амбициозна. Завършва медицина в София през 2011 г.

Още

6 начина да направиш тренировката в горещините по-поносима

Ако мотивацията ти за тренировка намалява с почакването на температурите навън, не бързай да захвърлиш спортната екипировка.

Още

Лятното фитнес предизвикателство, в което да се включиш!

А ти чу ли за нашето лятно фитнес предизвикателство? Остават ти точно 30 дни да станеш част от него и да превърнеш лятното си тяло в супер лятно тяло. Гори калории и се подготви за плажа! Спечели и страхотни награди.

Още

Кои са тайните на перфектния планк?

Не е ли изумително как упражнение без никакво движение изисква участието на всички мускули? Цялото тяло трябва да бъде в отлична координация - от коленете до раменете. Днес ти разкриваме 4-е тайни на перфектната планк позиция.

Още

3 упражнения за правилно дишане по време на тичане

В предходната ни статия ти разказахме кои са трите начина да дишаш правилно по време на тичане, за да бъдеш по-издръжлив.

Още

Съвети за начинаещи в джогинга: Как да дишаш, докато тичаш?

Да се научиш да дишаш правилно, докато тичаш, е една от първите стъпки при навлизане в света на джогинга. Без нея, никога няма да усетиш истинската наслада от този вид спорт. Само с няколко техники за правилно дишане, той бързо ще се превърне в твоето ново любимо занимание.

Още

The Best of Les Mills by Next Level: Събитието на месеца

Със сигурност ще запомниш този 17 април. Най-вече, ако дойдеш с нас в тренировъчната зала на Арена Армеец! Очакваме те на първото ни събитие извън залата за тази година - The Best of Les Mills by Next Level.

Още

Мултитаскинг, мултивитамин, мултиспорт или защо да тренираш редовно?

Редовните тренировки са предизвикателство за мнозина. Често, за да не сме редовни в залата, си търсим милион причини.

Още

Време е да влезеш във форма: нова музика и нови хореографии

LES MILLS тренировки? Ако поне веднъж си влизал в някоя от залите на Next Level или пък следиш социалните ни мрежи, със сигурност си чувал за LES MILLS груповите тренировки.

Още