Новини

6 начина да направиш тренировката в горещините по-поносима

Ако мотивацията ти за тренировка намалява с почакването на температурите навън, не бързай да захвърлиш спортната екипировка.

Още

Лятното фитнес предизвикателство, в което да се включиш!

А ти чу ли за нашето лятно фитнес предизвикателство? Остават ти точно 30 дни да станеш част от него и да превърнеш лятното си тяло в супер лятно тяло. Гори калории и се подготви за плажа! Спечели и страхотни награди.

Още

Кои са тайните на перфектния планк?

Не е ли изумително как упражнение без никакво движение изисква участието на всички мускули? Цялото тяло трябва да бъде в отлична координация - от коленете до раменете. Днес ти разкриваме 4-е тайни на перфектната планк позиция.

Още

3 упражнения за правилно дишане по време на тичане

В предходната ни статия ти разказахме кои са трите начина да дишаш правилно по време на тичане, за да бъдеш по-издръжлив.

Още

Съвети за начинаещи в джогинга: Как да дишаш, докато тичаш?

Да се научиш да дишаш правилно, докато тичаш, е една от първите стъпки при навлизане в света на джогинга. Без нея, никога няма да усетиш истинската наслада от този вид спорт. Само с няколко техники за правилно дишане, той бързо ще се превърне в твоето ново любимо занимание.

Още

The Best of Les Mills by Next Level: Събитието на месеца

Със сигурност ще запомниш този 17 април. Най-вече, ако дойдеш с нас в тренировъчната зала на Арена Армеец! Очакваме те на първото ни събитие извън залата за тази година - The Best of Les Mills by Next Level.

Още

Мултитаскинг, мултивитамин, мултиспорт или защо да тренираш редовно?

Редовните тренировки са предизвикателство за мнозина. Често, за да не сме редовни в залата, си търсим милион причини.

Още

Време е да влезеш във форма: нова музика и нови хореографии

LES MILLS тренировки? Ако поне веднъж си влизал в някоя от залите на Next Level или пък следиш социалните ни мрежи, със сигурност си чувал за LES MILLS груповите тренировки.

Още

Вода с лимон сутрин или вечер?

За никого не е тайна, че пиенето на вода с лимон е полезно, нали? В различните източници на информация обаче вероятно си срещал различни теории за правилното време да се приема тя.  

Още

10 мотивационни фрази, след които няма да пропуснеш следващата тренировка

Понякога ти е трудно да поддържаш темпото на тренировките си, нали? Или пък усещаш ходенето до залата повече като задължение, отколкото като грижа за теб и твоето тяло? Загубата на мотивация е често срещан проблем

Още