Новини

Д-р Райна Стоянова споделя: Как влияе спортът върху организма?

Дойде време и за последната статия от поредицата ни с доктор Стоянова. Продължи да четеш, за да научиш за влиянието на протеина върху спортното ти представяне, както и как влияе спортът върху твоя организъм.

Още

Д-р Райна Стоянова споделя: Какво да хапваме, ако тренираме

Специално за теб подбрахме кратък списък с подходящи храни и напитки, които да приемаш преди, по време на тренировка и след нея. Добави ги в списъка си за пазаруване и да започваме!

Още

Д-р Райна Стоянова споделя: При ограничен прием на въглехирати, способността да тренираме намалява

Ето, че дойде ред и на втората статия от поредицата ни с доктор Стоянова. В нея ти споделяме информация за въглехидратното съдържание на храненията ти и защо то е важно за тренировъчните ти успехи.

Още

Д-р Райна Стоянова споделя: Основите на тренировъчната диета

Първата статия от поредицата, в която нашия партньор в мисията здравословен живот - д-р Райна Стоянова, споделя информация за хранене и тренировки, вече е факт.

Още

9 ползи от стречинга

Стречинг или разтягане, с която и от двете думи да наричаме упражненията за релаксация, но и натоварване на мускулите, не можем да отречем ползите от тях. В следващите редове ти споделяме 9 от тях и ти напомняме, че стречинг занимание вече можеш да опиташ и при нас всяка неделя в 11 ч. в залата в мол България.  

Още

Запознай се с нашия нов партньор в мисията здравословен и щастлив живот

Днес ти представяме новия ни съюзник по пътя към здравето и красивата форма - доктор Райна Стоянова. Тя е млада, образована и амбициозна. Завършва медицина в София през 2011 г.

Още

6 начина да направиш тренировката в горещините по-поносима

Ако мотивацията ти за тренировка намалява с почакването на температурите навън, не бързай да захвърлиш спортната екипировка.

Още

Лятното фитнес предизвикателство, в което да се включиш!

А ти чу ли за нашето лятно фитнес предизвикателство? Остават ти точно 30 дни да станеш част от него и да превърнеш лятното си тяло в супер лятно тяло. Гори калории и се подготви за плажа! Спечели и страхотни награди.

Още

Кои са тайните на перфектния планк?

Не е ли изумително как упражнение без никакво движение изисква участието на всички мускули? Цялото тяло трябва да бъде в отлична координация - от коленете до раменете. Днес ти разкриваме 4-е тайни на перфектната планк позиция.

Още

3 упражнения за правилно дишане по време на тичане

В предходната ни статия ти разказахме кои са трите начина да дишаш правилно по време на тичане, за да бъдеш по-издръжлив.

Още