Новини

Време е да влезеш във форма: нова музика и нови хореографии

LES MILLS тренировки? Ако поне веднъж си влизал в някоя от залите на Next Level или пък следиш социалните ни мрежи, със сигурност си чувал за LES MILLS груповите тренировки.

Още

Вода с лимон сутрин или вечер?

За никого не е тайна, че пиенето на вода с лимон е полезно, нали? В различните източници на информация обаче вероятно си срещал различни теории за правилното време да се приема тя.  

Още

10 мотивационни фрази, след които няма да пропуснеш следващата тренировка

Понякога ти е трудно да поддържаш темпото на тренировките си, нали? Или пък усещаш ходенето до залата повече като задължение, отколкото като грижа за теб и твоето тяло? Загубата на мотивация е често срещан проблем

Още

7 доказани начина да влезеш във форма (дори и понякога да те мързи)

Опитвала ли си някога да си създадеш рутина и да ходиш на фитнес поне по 2-3 пъти седмично? В резултат обаче се чувстваш все по-изморена и не виждаш прогрес? Подготвили сме ти няколко полезни съвета

Още

5 причини защо да тренираме дупето

Често започваме тренировки за задната част на тялото, за да изпълним апетитно любимия си чифт дънки. Или пък да изглеждаме впечатляващо по бански на плажа. Има обаче още поне 5 (по-сериозни) причини защо да отделяме специално внимание на тренировката за дупе. Подготвили сме ти кратък списък, след който със сигурност ще забързаш към най-близкия спортен център. 

Още

Нова година, нови годишни абонаменти

Изпратихме предизвикателната 2021 г. с много вълнение и усилена работа. В резултат на това можем да ти поднесем цели 3 страхотни изненади още в началото на новата 2022 г.! Изучаваме своите клиенти постоянно и за нас е важно да отговорим на твоите високи очаквания по най-добрия начин. Твоите новогодишни пожелания в областта на здравословния начин на живот също са наша грижа.

Още

Ако засилим тялото си, ще отслабим паник атаките

Ако някой от нас можеше да гледа днешните пандемични новини преди 3 години, щеше да реши, че това е някакъв черен футуристичен сюжет. Днес нуждата от специален здравен пропуск и разделението между имащи, нямащи и колебаещи се е реалност. Нито една психика не е готова да се адаптира и да приеме такива процеси за нормални толкова бързо.

Още

Как да се справим с тревожността и стреса чрез спорт

Кампанията "Красив ум" на Next Level дава отговор на най-трудния въпрос по време на пандемия. В борбата си с проблеми, кризи и стрес ние минаваме през различни цикли. От шок през отричане, гняв, страх до пазарене, примирение и приемане.

Още

ВСИЧКО, КОЕТО ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ ЗА LES MILLS GRIT

Интервална тренировка с висока интензивност (HIIT) е всяка тренировка, която включва кратки, интензивни периоди на интензивно натоварване, следвани от по-малко интензивни периоди на възстановяване.

Още

ВСИЧКО, КОЕТО ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ ЗА LES MILLS CORE

LES MILLS CORE е тренировка за коремната мускулатура, която използва тренировъчните принципи за подготовка на атлетите за изграждане на сила, стабилност и издръжливост.

Още