Новини

5 причини защо да тренираме дупето

Често започваме тренировки за задната част на тялото, за да изпълним апетитно любимия си чифт дънки. Или пък да изглеждаме впечатляващо по бански на плажа. Има обаче още поне 5 (по-сериозни) причини защо да отделяме специално внимание на тренировката за дупе. Подготвили сме ти кратък списък, след който със сигурност ще забързаш към най-близкия спортен център. 

Още

Ако засилим тялото си, ще отслабим паник атаките

Ако някой от нас можеше да гледа днешните пандемични новини преди 3 години, щеше да реши, че това е някакъв черен футуристичен сюжет. Днес нуждата от специален здравен пропуск и разделението между имащи, нямащи и колебаещи се е реалност. Нито една психика не е готова да се адаптира и да приеме такива процеси за нормални толкова бързо.

Още

Как да се справим с тревожността и стреса чрез спорт

Кампанията "Красив ум" на Next Level дава отговор на най-трудния въпрос по време на пандемия. В борбата си с проблеми, кризи и стрес ние минаваме през различни цикли. От шок през отричане, гняв, страх до пазарене, примирение и приемане.

Още

ВСИЧКО, КОЕТО ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ ЗА LES MILLS GRIT

Интервална тренировка с висока интензивност (HIIT) е всяка тренировка, която включва кратки, интензивни периоди на интензивно натоварване, следвани от по-малко интензивни периоди на възстановяване.

Още

ВСИЧКО, КОЕТО ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ ЗА LES MILLS CORE

LES MILLS CORE е тренировка за коремната мускулатура, която използва тренировъчните принципи за подготовка на атлетите за изграждане на сила, стабилност и издръжливост.

Още

ВСИЧКО, КОЕТО ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ ЗА BODYPUMP

BODYPUMP е тренировка с тежести, разработена да ви направи стройни, тонизирани и във форма.

Още

Тренировки за деца стартират в Next Level Power Club

Тренировки за деца стартират в Next Level Power Club* от 1 юли 2021 г. Всички момичета и момчета на възраст от 8 до 14 години са добре дошли да спортуват, да се забавляват заедно и да създават нови приятелства.

Още

Красив ум в красиво тяло: Как спортът помага да се социализираме отново

Кампанията на веригата фитнеси “Next Level” продължава да подкрепя хората в областта на психичното здраве. Повече за нея научете от интервюто с психолога Ани Владимирова.

Още

Кампанията на Next Level продължава с борба с бърнаута

"Красив ум в красиво тяло" развенчава митовете за професионалното прегряване. Светът замря, но изискванията се движат на все по-бързи обороти. Налага ни се да влагаме все повече сили, за да се адаптираме и пренастроим. Изчерпваме все по-бързо ресури, които нямаме време да възстановим.

Още

Les Mills – революция във фитнеса

Както често се случва с великите събития, нищо в началото им не подсказва, че нито те, нито замесените в тях участници ще влязат в историята. Системата от тренировки за поддържане на добрата форма и физическото здраве Les Mills не прави изключение.

Още