Очакваме те на третото издание на The Best of Les Mills 

Запази си датата 13 май (събота)! Защо ли? Защото точно тогава ще се проведе третото поредно издание на The Best of Les Mills.  

Ако си бил на предните събития от поредицата, сигурни сме, че не си забравил мотивиращата атмосфера с цяла плеяда от свежи треньори, музика и изненади. 

Снимка от предходно издание 

На 13 май отново предстои ден с пълна програма с любимите ти Les Mills тренировки една след друга и този път на открито. Ще те очакваме на стадиона в Национална спортна академия “Васил Левски” точно в 14:00 ч. 

Всъщност, добра идея е да дойдеш малко по-рано, за да загрееш за експлозивните подскоци в Les Mills BodyAttack, с който започваме програмата. В 15:15 ч. ще продължим с BodyPump, а в 16:30 стартира тренировката по Grit. От 17:15 ще запалим ядрото с тренировка по Les Mills Core, а тренировъчния ден ще завършим с динамичния BodyCombat от 18:00 до 19:00 ч. 

Визията с програмата 

Достъпът до събитието е свободен, но е важно да се запишеш предварително във формата, за да си гарантираш наличието на оборудване за тренировките.  

Запиши се тук 

Освен зареждащата програма, за доброто ти настроение ще се погрижат с подаръци и нашите партньори от Decathlon, NitroTiger и Biotrade 

Ако си търсиш нова работа или пък имаш приятел, който иска да работи в спорт и уелнес сферата, то на събитието ще можеш да разбереш и кои са отворените позиции в Next Level екипа.  

Регистрирай компанията и заповядайте да се забавляваме заедно. Малчуганите също са добре дошли. 😊