Новини

Очакваме те на третото издание на The Best of Les Mills 

Запази си датата 13 май (събота)! Защо ли? Защото точно тогава ще се проведе третото поредно издание на The Best of Les Mills.   Ако си бил на предните събития от поредицата, сигурни сме, че не си забравил мотивиращата атмосфера с цяла плеяда от свежи треньори, музика и изненади. 

Още

#Letsmoveforabetterworld: Спортувай за благотворителна кауза и спечели награди

Готов ли си за здрави тренировки? Е, от 14 до 31 март имаш възможност да спортуваш не само за себе си, а и за да подкрепиш благотворителна кауза, както и да спечелиш награди! С най-новия Next Level клуб в Дружба се присъединяваме към глобалната инициатива на марката лидер във фитнес и уелнес индустрията - TechnoGym, Let’s Move for a Better World 2023.

Още

Каква е тайната на ефективната мъртва тяга? 

В статията ти споделяме:  Защо мъртвата тяга е толкова важно упражнение във всяка тренировка; Как да правиш перфектната мъртва тяга; Тайната на лакътя, която подобрява ефективността на мъртвата тяга; Най-честите грешки, които хората допускат в това упражнение

Още

3 причини защо да тренираш в Next Level Дружба?

В средата на декември отворихме най-новата Next Level зала в кв. Дружба. Залата се намира на адрес бул. Проф. Цветан Лазаров 113, работи всеки ден от 6:30 до 23:00 ч. и се простира на обща площ над 1600 кв.м. Звучи грандиозно, нали? А ти още не си тренирал там? Даваме ти 3 причини защо да го направиш още утре. 

Още

Как да поддържаш теглото си в здравословни граници?

Променящи хода на играта нови проучвания, водят експертите до извода, че усилията, вложени в здравословно хранене, трябва да са подкрепени и от солидни тренировки с тежести.

Още

Що е то аминокиселини и как да си ги набавим?

Тренираш ли активно? Ако отговорът е “да”, то вероятно знаеш за важността на аминокиселините за синтеза на веществата в организма. Ако ли не, то ще ти бъде интересно да научиш как и защо е важно да обогатиш своя хранителен режим с аминокиселини, за да бъдеш здрав и да се чувстваш добре.   Да започваме! 

Още

Наслади се на масаж в Next Level The Mall

Знаеш ли, че масажът като лечебно и профилактично средство е толкова стар, колкото е старо човечеството?

Още

Д-р Райна Стоянова споделя: Как влияе спортът върху организма?

Дойде време и за последната статия от поредицата ни с доктор Стоянова. Продължи да четеш, за да научиш за влиянието на протеина върху спортното ти представяне, както и как влияе спортът върху твоя организъм.

Още