Новини

Що е то аминокиселини и как да си ги набавим?

Тренираш ли активно? Ако отговорът е “да”, то вероятно знаеш за важността на аминокиселините за синтеза на веществата в организма. Ако ли не, то ще ти бъде интересно да научиш как и защо е важно да обогатиш своя хранителен режим с аминокиселини, за да бъдеш здрав и да се чувстваш добре.   Да започваме! 

Още

Висок имунитет през есента и зимата? Мисията възможна!

Често чуваш този израз, нали? Или пък самият ти се чуваш да го казваш на близки и приятели. Да, есенните настинки и грипове не са никак приятни. Но как да се справим с тях, особено ако не сме любители на продуктите на фармацевтичната индустрия?   Мисията е възможна!

Още

Есенни смутита от д-р Райна Стоянова

Много хора не свързват есента със смутита, но те могат да са точно толкова хранителни, бързи и удобни за приготвяне, колкото и летните смутита.   Доктор Райна Стоянова ни е подготвила няколко вкусни рецепти за студеното време. Да ги видим!  

Още

Наслади се на масаж в Next Level The Mall

Знаеш ли, че масажът като лечебно и профилактично средство е толкова стар, колкото е старо човечеството?

Още

Д-р Райна Стоянова споделя: Как влияе спортът върху организма?

Дойде време и за последната статия от поредицата ни с доктор Стоянова. Продължи да четеш, за да научиш за влиянието на протеина върху спортното ти представяне, както и как влияе спортът върху твоя организъм.

Още

Д-р Райна Стоянова споделя: Какво да хапваме, ако тренираме

Специално за теб подбрахме кратък списък с подходящи храни и напитки, които да приемаш преди, по време на тренировка и след нея. Добави ги в списъка си за пазаруване и да започваме!

Още

Д-р Райна Стоянова споделя: При ограничен прием на въглехирати, способността да тренираме намалява

Ето, че дойде ред и на втората статия от поредицата ни с доктор Стоянова. В нея ти споделяме информация за въглехидратното съдържание на храненията ти и защо то е важно за тренировъчните ти успехи.

Още

Д-р Райна Стоянова споделя: Основите на тренировъчната диета

Първата статия от поредицата, в която нашия партньор в мисията здравословен живот - д-р Райна Стоянова, споделя информация за хранене и тренировки, вече е факт.

Още

9 ползи от стречинга

Стречинг или разтягане, с която и от двете думи да наричаме упражненията за релаксация, но и натоварване на мускулите, не можем да отречем ползите от тях. В следващите редове ти споделяме 9 от тях и ти напомняме, че стречинг занимание вече можеш да опиташ и при нас всяка неделя в 11 ч. в залата в мол България.  

Още

Запознай се с нашия нов партньор в мисията здравословен и щастлив живот

Днес ти представяме новия ни съюзник по пътя към здравето и красивата форма - доктор Райна Стоянова. Тя е млада, образована и амбициозна. Завършва медицина в София през 2011 г.

Още