Новини

Les Mills – революция във фитнеса

Както често се случва с великите събития, нищо в началото им не подсказва, че нито те, нито замесените в тях участници ще влязат в историята. Системата от тренировки за поддържане на добрата форма и физическото здраве Les Mills не прави изключение.

Още

Ние вярваме в това, че…

Ние вярваме, че фитнесът е много повече от традиционната представа за пространство с оборудване за упражнения и тежести, в което се горят калории и се ваят мускулести тела. Next Level е модерна социална и културна среда, в която всеки е добре дошъл да се погрижи за добрата си физическа и емоционална форма.

Още

Красив ум в красиво тяло

18.01.2020, София - Веригата концептуални фитнеси Next Level обяви начало на своята кампания „Красив ум в красиво тяло“. Тя ще осигури подкрепа на всеки, който иска да пребори предизвикателствата пред тялото и ума ни, наложени от „новото нормално“.

Още

Как спортът помага да се справяме с депресивните състояния? - Интервю с Ани Владимирова

Как с помощта на физически упражнения да избегнем депресивните състояния предизвикани от пандемията чрез изграждане на устойчива личност, която се поддържа с презареждане, а не с “издържане” до краен предел.

Още

Февруари - Избягай от Депресията

Next Level стартира кампанията „Красив ум в красиво тяло“, чиято цел е чрез физическа активност да подобри менталното състояние на българина, несъмнено повлияно от социалните ограничения и изолацията заради корона вируса.

Още

Beautiful mind in Beautiful Body - Началото

"Красив ум в красиво тяло" цели да ни научи каква е взаимовръзката между менатлното ни здраве и физическата активност, за да се научим как да се погрижим за психичното си здраве с редовна физическа активност.

Още