Новини

#Letsmoveforabetterworld: Спортувай за благотворителна кауза и спечели награди

Готов ли си за здрави тренировки? Е, от 14 до 31 март имаш възможност да спортуваш не само за себе си, а и за да подкрепиш благотворителна кауза, както и да спечелиш награди! С най-новия Next Level клуб в Дружба се присъединяваме към глобалната инициатива на марката лидер във фитнес и уелнес индустрията - TechnoGym, Let’s Move for a Better World 2023.

Още

Каква е тайната на ефективната мъртва тяга? 

В статията ти споделяме:  Защо мъртвата тяга е толкова важно упражнение във всяка тренировка; Как да правиш перфектната мъртва тяга; Тайната на лакътя, която подобрява ефективността на мъртвата тяга; Най-честите грешки, които хората допускат в това упражнение

Още

3 причини защо да тренираш в новата Next Level зала в Дружба?

В средата на декември отворихме най-новата Next Level зала в кв. Дружба. Залата се намира на адрес бул. Проф. Цветан Лазаров 113, работи всеки ден от 6:30 до 23:00 ч. и се простира на обща площ над 1600 кв.м. Звучи грандиозно, нали? А ти още не си тренирал там? Даваме ти 3 причини защо да го направиш още утре. 

Още

Как да поддържаш теглото си в здравословни граници?

Променящи хода на играта нови проучвания, водят експертите до извода, че усилията, вложени в здравословно хранене, трябва да са подкрепени и от солидни тренировки с тежести.

Още

Що е то аминокиселини и как да си ги набавим?

Тренираш ли активно? Ако отговорът е “да”, то вероятно знаеш за важността на аминокиселините за синтеза на веществата в организма. Ако ли не, то ще ти бъде интересно да научиш как и защо е важно да обогатиш своя хранителен режим с аминокиселини, за да бъдеш здрав и да се чувстваш добре.   Да започваме! 

Още

Наслади се на масаж в Next Level The Mall

Знаеш ли, че масажът като лечебно и профилактично средство е толкова стар, колкото е старо човечеството?

Още

Д-р Райна Стоянова споделя: Как влияе спортът върху организма?

Дойде време и за последната статия от поредицата ни с доктор Стоянова. Продължи да четеш, за да научиш за влиянието на протеина върху спортното ти представяне, както и как влияе спортът върху твоя организъм.

Още

Д-р Райна Стоянова споделя: Какво да хапваме, ако тренираме

Специално за теб подбрахме кратък списък с подходящи храни и напитки, които да приемаш преди, по време на тренировка и след нея. Добави ги в списъка си за пазаруване и да започваме!

Още

Д-р Райна Стоянова споделя: При ограничен прием на въглехирати, способността да тренираме намалява

Ето, че дойде ред и на втората статия от поредицата ни с доктор Стоянова. В нея ти споделяме информация за въглехидратното съдържание на храненията ти и защо то е важно за тренировъчните ти успехи.

Още

Д-р Райна Стоянова споделя: Основите на тренировъчната диета

Първата статия от поредицата, в която нашия партньор в мисията здравословен живот - д-р Райна Стоянова, споделя информация за хранене и тренировки, вече е факт.

Още