Новини

Как да се справим с тревожността и стреса чрез спорт

Кампанията "Красив ум" на Next Level дава отговор на най-трудния въпрос по време на пандемия. В борбата си с проблеми, кризи и стрес ние минаваме през различни цикли. От шок през отричане, гняв, страх до пазарене, примирение и приемане.

Още

ВСИЧКО, КОЕТО ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ ЗА LES MILLS GRIT

Интервална тренировка с висока интензивност (HIIT) е всяка тренировка, която включва кратки, интензивни периоди на интензивно натоварване, следвани от по-малко интензивни периоди на възстановяване.

Още

ВСИЧКО, КОЕТО ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ ЗА LES MILLS CORE

LES MILLS CORE е тренировка за коремната мускулатура, която използва тренировъчните принципи за подготовка на атлетите за изграждане на сила, стабилност и издръжливост.

Още

ВСИЧКО, КОЕТО ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ ЗА BODYPUMP

BODYPUMP е тренировка с тежести, разработена да ви направи стройни, тонизирани и във форма.

Още

Тренировки за деца стартират в Next Level Power Club

Тренировки за деца стартират в Next Level Power Club* от 1 юли 2021 г. Всички момичета и момчета на възраст от 8 до 14 години са добре дошли да спортуват, да се забавляват заедно и да създават нови приятелства.

Още

Красив ум в красиво тяло: Как спортът помага да се социализираме отново

Кампанията на веригата фитнеси “Next Level” продължава да подкрепя хората в областта на психичното здраве. Повече за нея научете от интервюто с психолога Ани Владимирова.

Още

Next Level Residential става 24/7

От 12 май добре познатият ви Next Level Residential клуб ще приема денонощно всички, които държат на добрата си форма, но нямат възможност да тренират през деня. Тази промяна позволява на работещите извън стандартното работно време и през нощта да спортуват и да се грижат пълноценно за физическото си здраве.

Още

Кампанията на Next Level продължава с борба с бърнаута

"Красив ум в красиво тяло" развенчава митовете за професионалното прегряване. Светът замря, но изискванията се движат на все по-бързи обороти. Налага ни се да влагаме все повече сили, за да се адаптираме и пренастроим. Изчерпваме все по-бързо ресури, които нямаме време да възстановим.

Още

Les Mills – революция във фитнеса

Както често се случва с великите събития, нищо в началото им не подсказва, че нито те, нито замесените в тях участници ще влязат в историята. Системата от тренировки за поддържане на добрата форма и физическото здраве Les Mills не прави изключение.

Още

Ние вярваме в това, че…

Ние вярваме, че фитнесът е много повече от традиционната представа за пространство с оборудване за упражнения и тежести, в което се горят калории и се ваят мускулести тела. Next Level е модерна социална и културна среда, в която всеки е добре дошъл да се погрижи за добрата си физическа и емоционална форма.

Още