Новини

3 упражнения за правилно дишане по време на тичане

В предходната ни статия ти разказахме кои са трите начина да дишаш правилно по време на тичане, за да бъдеш по-издръжлив.

Още

Съвети за начинаещи в джогинга: Как да дишаш, докато тичаш?

Да се научиш да дишаш правилно, докато тичаш, е една от първите стъпки при навлизане в света на джогинга. Без нея, никога няма да усетиш истинската наслада от този вид спорт. Само с няколко техники за правилно дишане, той бързо ще се превърне в твоето ново любимо занимание.

Още

The Best of Les Mills by Next Level: Събитието на месеца

Със сигурност ще запомниш този 17 април. Най-вече, ако дойдеш с нас в тренировъчната зала на Арена Армеец! Очакваме те на първото ни събитие извън залата за тази година - The Best of Les Mills by Next Level.

Още

Мултитаскинг, мултивитамин, мултиспорт или защо да тренираш редовно?

Редовните тренировки са предизвикателство за мнозина. Често, за да не сме редовни в залата, си търсим милион причини.

Още

Време е да влезеш във форма: нова музика и нови хореографии

LES MILLS тренировки? Ако поне веднъж си влизал в някоя от залите на Next Level или пък следиш социалните ни мрежи, със сигурност си чувал за LES MILLS груповите тренировки.

Още

Вода с лимон сутрин или вечер?

За никого не е тайна, че пиенето на вода с лимон е полезно, нали? В различните източници на информация обаче вероятно си срещал различни теории за правилното време да се приема тя.  

Още

10 мотивационни фрази, след които няма да пропуснеш следващата тренировка

Понякога ти е трудно да поддържаш темпото на тренировките си, нали? Или пък усещаш ходенето до залата повече като задължение, отколкото като грижа за теб и твоето тяло? Загубата на мотивация е често срещан проблем

Още

7 доказани начина да влезеш във форма (дори и понякога да те мързи)

Опитвала ли си някога да си създадеш рутина и да ходиш на фитнес поне по 2-3 пъти седмично? В резултат обаче се чувстваш все по-изморена и не виждаш прогрес? Подготвили сме ти няколко полезни съвета

Още

5 причини защо да тренираме дупето

Често започваме тренировки за задната част на тялото, за да изпълним апетитно любимия си чифт дънки. Или пък да изглеждаме впечатляващо по бански на плажа. Има обаче още поне 5 (по-сериозни) причини защо да отделяме специално внимание на тренировката за дупе. Подготвили сме ти кратък списък, след който със сигурност ще забързаш към най-близкия спортен център. 

Още

Нова година, нови годишни абонаменти

Изпратихме предизвикателната 2021 г. с много вълнение и усилена работа. В резултат на това можем да ти поднесем цели 3 страхотни изненади още в началото на новата 2022 г.! Изучаваме своите клиенти постоянно и за нас е важно да отговорим на твоите високи очаквания по най-добрия начин. Твоите новогодишни пожелания в областта на здравословния начин на живот също са наша грижа.

Още