3 причини защо да тренираш в Next Level Дружба?

Миналия декември отворихме Next Level зала в кв. Дружба. Залата се намира на адрес бул. Проф. Цветан Лазаров 113, работи всеки ден от 6:30 до 23:00 ч. и се простира на обща площ над 1600 кв.м. Звучи грандиозно, нали? А ти още не си тренирал там? Даваме ти 3 причини защо да го направиш още утре. 

Повод да се разходиш около езерото 

Ако си местен в квартала, то новата зала със сигурност вече ти е направила впечатление. Чисто новото оборудване на TechnoGym, огромното пространство в индустриален стил, богатия протеинов бар – това са само част от предимствата на Next Level Дружба. 

Ако обаче не си от квартала, то слагай чистите маратонки в сака и се запътвай натам. Тренировката в свежата обстановка можеш да комбинираш с приятна разходка край прочутото езеро в квартала. Да, знаем, че навън все още е горещо, но ти предлагаме да използваш сутрешните или вечерните часове на деня, за да освежиш ума си и да загрееш на открито преди тренировката. Езерото се намира едва на около 1 км от залата – перфектното разстояние за един лек джогинг. 

Две зали за групови тренировки 

Next Level Дружба разполага с цели две зали за групови тренировки. Ако си почитател на Les Mills програмата, а и на йогата или бокса, този факт със сигурност ще те зарадва. Две зали означава възможност за провеждане на повече занимания едновременно или преведено на твоя език – дори и приятелките ти да харесват пилатес, а ти да си падаш по кондиционните тренировки – все пак можете да ходите до залата заедно.  

В Дружба ще откриеш още – Les Mills Core, Les Mills Grit и Les Mills BodyCombat, хитовата сред дамите Booty тренировка, функционални тренировки и още. Целия график виж тук. 

Синята зала    Функционална зона

Безплатна първа тренировка

Възползвай се от възможността да провериш дали атмосферата в Next Level Дружба ще ти допадне, напълно безплатно! Да, правилно прочете БЕЗ-ПЛАТ-НО или иначе казано – можеш да тестваш всичко гореизброено, без от джоба или дебитната ти карта да излезе и стотинка. Готино, нали?  

Просто се регистрирай във формата тук, а наш колега ще се свърже с теб в съвсем кратък срок, за да уточните как и кога би желал да използваш тренировката си.  

Сигурно си мислиш, че някъде има уловка, нали? Единствената ни цел е да ти дадем шанс да се погрижиш за здравето на ума и тялото си във верига Next Level, без това да се отрази на месечния ти бюджет.  

Не се чуди, очакваме те в залата!