Запознай се с нашия нов партньор в мисията здравословен и щастлив живот

Днес ти представяме новия ни съюзник по пътя към здравето и красивата форма – доктор Райна Стоянова. Тя е млада, образована и амбициозна. Завършва медицина в София през 2011 г. и като стажант черпи опит от видни имена в сферата на ендокринологията, метаболитните заболявания и диабетологията, като: Проф. Готие, Проф. Карел, Проф. Дюкан.

След като завършва Медицинския Университет в София, работи в столичната болница „Лозенец“ като лекар-ординатор и хоноруван асистент по Пропедевтика на Вътрешните Болести към Медицинския Факултет на СУ.

В настоящия момент специализира Ендокринология и Болести на Обмяната и е редовен докторант по Хранене и диететика към Катедрата по Клинична фармакология и терапия на МУ-София.

Д-р Райна Стоянова участва в различни проекти, свързани със здравословното и балансирано хранене в страната, обучения и семинари по темата.

Научните и интереси са свързани най-вече с храненето при различни заболявания, хранене при спортисти, микробиомът, чернодробните заболявания, метаболитния синдром, малнутрицията.

Можем да разказваме още много за нея, но сме сигурни, че най-впечатляващи и полезни за теб ще бъдат статиите от поредицата, която ни е подготвила.

В тях тя ще ни сподели полезни съвети от практиката си, свързани с правилното хранене:

  • преди, по време и след тренировка;
  • при подготовка за състезания или в процес на възстановяване.

Ще ни разкаже колко важни са течностите за организма и защо не бива да се прекалява с различните хранителни добавки.

Съветите на д-р Стоянова ще откриете през следващите месеци в раздел Новини в сайта ни.

Партньорството със специалист като нея реализираме, за да бъдем полезни на своите клиенти по пътя към положителната промяна на навиците и начина на живот.

Здравословното хранене, съчетано с подходящите упражнения и пълноценната почивка са единствената работеща формула за това да излъчваме хармония и красота.