NEXT LEVEL КРАСНА ПОЛЯНА

ФИТНЕСИ NEXT LEVEL ПРЕДСТАВЯТ

Next Level
Красна Поляна

Любимият ти фитнес клуб вече е в твоя квартал

Разположен
на площ 670 m2

Разположен
на площ 850 m2

Abs corner и кардио зона

Стречинг зона

Сауна

Неограничени възможности за твоята тренировка на уреди TechnoGym от последно поколение

Клубът се намира в кв. Красна поляна на адрес ул. Добротич, бл. 329А. Разположен на два етажа, тук ще намериш първокласно оборудване от Technogym, зони за различни видове тренировки, както и зона за релакс и сауна.

В Next Level Красна поляна имаш възможност да подобриш своята физическа форма и да повишиш самочувствието си или да работиш за постигане на високи спортни резултати, в зависимост от целите си.

Наслади се на своето време във фитнес залата сам или се довери на квалифициран персонален треньор. Разпусни в сауната след тренировка или просто отпий чаша ароматна и здравословна напитка в кафе зоната на клуба.

Къде да ни откриеш?

ул. Добротич, бл. 329А

Ето и къде ще откриеш различните зони в клуба

Снимки от
процеса на строителство

Първата ти тренировка в Next Level Красна Поляна е безплатна!

Съгласен съм посочените телефонен номер и имейл да се използват от Некст Левъл Фитнес ЕООД за изпращане на информация за текущи оферти и промоции, нови продукти и услуги и специални оферти.Трябва да се съгласите с условията.
Съгласен съм с ПОЛИТИКА НА НЕКСТ ЛЕВЪЛ ФИТНЕС ЕООД ЗА ОБРАБОТВАНЕ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ и съм запознат с Информация относно дейностите по обработване на лични данни на клиентите на НЕКСТ ЛЕВЪЛ ФИТНЕС ЕООД.Трябва да се съгласите с условията.
Робот ли сте?
Благодарим ви, заявката ви е обработена. Ще получите допълнителна информация на вашaта електронна поща.
Този контакт вече съществува.

Твоята първа тренировка при нас е безплатна

Искаш да влезеш във форма, да подобриш фигурата си и да направиш нещо за здравето си? В нашия нов клуб в кв. Красна поляна, на адрес ул. Добротич бл.329А с площ от 670 м2, ще намериш всичко, което да направи тренировките ти пълноценни. Съвременни фитнес машини, кардио и стречинг зона са на твое разположение. След всяка тренировка можеш да използваш сауна, за да ускориш възстановяването на организма си. Винаги ще намериш нещо ново при нас. Оставили сме най-доброто за накрая. Всички наши услуги са включени в абонамента. Така че не се бави, заяви своята безплатна тренировка и влез в света на фитнес клубове Next Level.

Как да се регистрираш за безплатна тренировка?

Лесно е, попълваш своите данни за контакт. След което ще ти изпратим необходимата информация за твоето посещение по имейл и наш сътрудник ще се свърже с теб по телефона възможно най-скоро. Ако не получиш имейла си, моля, провери папките си със спам и реклама.

Условия

1. Отнася се само за нови клиенти, които все още не са посетили нито един клуб от веригата.

2. Важи за лица над 14 години.

3. Един човек може да ползва само една безплатнa тренировка.

4. Преди да влезете в клуба, ще бъдете помолени да потвърдите самоличността си с валиден документ.