НОВ КЛУБ КНЯЖЕВО

ФИТНЕСИ NEXT LEVEL ПРЕДСТАВЯТ

НОВ КЛУБ
КНЯЖЕВО

Модерно оборудван фитнес в квартал Княжево

РАЗПОЛОЖЕН
на площ 850 m2

РАЗПОЛОЖЕН
на площ 850 m2

Зона за фитнес и стречинг

Зона за разтягане

Сауна

Неограничени възможности за вашите тренировки

Клубът се намира на в кв. Княжево на адрес бул. Цар Борис 3 номер 272. Тук ще намерите първокласно оборудване от Technogym, зони за различни видове тренировки, както и зона за релакс и сауна.

Фитнес клубът отговаря на нуждите на хората, които имат малко или никакъв опит, като и тези, които искат да стигнат до следващото ниво в тренировките си.

Next Level предлага разнообразие от възможности за провеждане на различни фитнес тренировки, както и индивидуални тренировки с фитнес треньори.

КЪДЕ ДА НИ НАМЕРИТЕ?

бул. Цар Борис III, 272

СНИМКИ ОТ ПРОЦЕСА НА
СТРОИТЕЛСТВО

Снимки от
конструкцията

ВЗЕМИ БЕЗПЛАТНА ТРЕНИРОВКА ЗА NEXT LEVEL FITNESS КНЯЖЕВО

Съгласен съм посочените телефонен номер и имейл да се използват от Некст Левъл Фитнес ЕООД за изпращане на информация за текущи оферти и промоции, нови продукти и услуги и специални оферти.Трябва да се съгласите с условията.
Съгласен съм с ПОЛИТИКА НА НЕКСТ ЛЕВЪЛ ФИТНЕС ЕООД ЗА ОБРАБОТВАНЕ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ и съм запознат с Информация относно дейностите по обработване на лични данни на клиентите на НЕКСТ ЛЕВЪЛ ФИТНЕС ЕООД.Трябва да се съгласите с условията.
Робот ли сте?
Благодарим ви, заявката ви е обработена. Ще получите допълнителна информация на вашaта електронна поща.
Този контакт вече съществува.

ТВОЯТА ПЪРВА ТРЕНИРОВКА ПРИ НАС Е БЕЗПЛАТНА

Искаш да влезеш във форма, да подобриш фигурата си и да направиш нещо за здравето си? В нашият нов клуб в кв. Княжево на адрес бул. Цар Борис 3, 272 с площ от 850 м2, ще намериш всичко, което да подпомогне активното ти спортуване. Съвременни фитнес машини, кардио и стречинг зона са на твое разположение. След всяка тренировка можеш да използваш сауна, за да ускориш възстановяването си. Винаги ще намериш нещо ново при нас. Оставили сме най-доброто за накрая. Всички наши услуги са включени в абонамента. Така че не се бави, заяви своята безплатна седмица и влез в света на фитнес клубове Next Level.

КАК ДА СЕ РЕГИСТРИРАШ ЗА ТВОЯТА БЕЗПЛАТНА ТРЕНИРОВКА?

Лесно е, попълваш своите данни за контакт. След което ще ти изпратим необходимата информация за твоето посещение по имейл и наш сътрудник ще се свърже с теб по телефона възможно най-скоро. Ако не получиш имейла си, моля, провери папките си със спам и реклама.

УСЛОВИЯ

1. Отнася се само за нови клиенти, които все още не са посетили нито един клуб от следващо ниво.

2. Важи за лица над 14 години.

3. Един човек може да ползва само една безплатнa тренировка.

4. Преди да влезете в клуба, ще бъдете помолени да потвърдите самоличността си с валиден документ.