КАК МОЖЕТЕ ДА УПРАВЛЯВАТЕ ВАШИТЕ ПЛАЩАНИЯ КЪМ NEXT LEVEL?

Независимо дали искате да изберете абонамент на рецепция, или предпочитате по-бърза покупка онлайн, ние ви предлагаме различни опции за лесно и сигурно плащане, за да го направим възможно най-удобно за вас.

 

КАК МОЖЕТЕ ДА ПЛАЩАТЕ ОНЛАЙН

Можете да платите за абонамент, закупен онлайн от секция цени на уебсайта или чрез мобилното ни приложение „Мy Next Level Fitness“ по някои следните начини.

Loga Espago, VISA, VISA Electron, Mastercard, Maestro

ДЕБИТНИ/КРЕДИТНИ КАРТИ

Приемаме всички масово използвани кредитни и дебитни карти, включително VISA, VISA Electron, Mastercard, Maestro. За онлайн плащания използваме услугите на Espago, които гарантират най-висока сигурност, използвайки европейските 3D Secure стандарти. Espago е един от 3-те най-разпространени доставчици на платежни услуги.

КАКВО ДА ПРАВЯ, АКО НЕ МОГА ДА ИЗВЪРША ПЛАЩАНЕ С КАРТА ПРИ ПАЗАРУВАНЕ ОНЛАЙН?

Може да има различни причини, поради които плащането Ви не е било успешно. Винаги можете да се свържете с вашата банка, за да попитате за конкретно плащане. Можем да ви помогнем и като проверим статуса на плащането в системата за регистрация на плащане. Свържете се с нас на info@nextlevelfitness.bg Ще се радваме да ви помогнем.

 

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ В НАШИТЕ КЛУБОВЕ

Можете да избирате между няколко опции при плащане на рецепция на място в нашите клубове. Изберете този, който ви подхожда най-добре.

ДЕБИТНА/КРЕДИТНА КАРТА

Във всички наши клубове можете да плащате с разплащателни карти на VISA, VISA Electron, Mastercard и Maestro.

ПЛАЩАНЕ В БРОЙ

Можете да платите в брой във всички наши клубове.

ПРЕДПОЧИТАМЕ ОНЛАЙН ПЛАЩАНИЯ ЗА ЗАПЛАЩАНЕ НА МЕСЕЧНИ ВНОСКИ ПО ДЪЛГОСРОЧНИ АБОНАМЕНТИ

Чрез вашият профил в клиентската ни зона в секция „Моят профил“ или мобилното приложение „My Next level Fitness“ можете лесно да платите вноската си с един клик.