#Letsmoveforabetterworld: Спортувай за благотворителна кауза и спечели награди

Готов ли си за здрави тренировки? Е, от 14 до 31 март имаш възможност да спортуваш не само за себе си, а и за да подкрепиш благотворителна кауза, както и да спечелиш награди!  

 

С най-новия Next Level клуб в Дружба се присъединяваме към глобалната инициатива на марката лидер във фитнес и уелнес индустрията – TechnoGym, Lets Move for a Better World 2023.   

 

Глобалната социална кауза цели да въдхновява и мотивира повече хора да спортуват и да демонстрират, че здравословният начин на живот ни прави по-щастливи и по-уверени. От 14 до 31 март всички спортуващи в Next Level Дружба ще имат възможност да събират Moves, единица на Тechnogym за измерване на движенията, чрез приложенията MyWellness или TechnoGym app. При достигане на определен лимит от всички участници, ще спечелим фитнес оборудване, което ще дарим на училище от платформата на Заедно в час.  

 

Как да се включиш?  

  • Свали едно от приложенията – MyWellness или TechnoGym app; 
  • Сканирай QR кода на някой от TechnoGym уредите в залата в Дружба; 
  • Свържи ги със смарт часовник или гривна, ако разполагаш с такива. Ако ли не, отчитането на движенията ще стане чрез смартфона ти; 
  • Тренирай активно в залата или извън нея (приложението няма да се активира, ако тренираш в друга зала), за да трупаш движения (moves); 
  • Ние ще следим прогреса на всички участници, тъй като техните движения ще се натрупват в общия ни акаунт. 
  • На 31 март ще обявим оборудването, за което сме успели да съберем движения, и което ще бъде дарено на училище от Заедно в час. 

 

Как да спечелиш награди и ти? 

Разбира се, подготвили сме изненади за най-отдадените на каузата!  

Ще отличим 3-мата участници, събрали най-много движения в своите акаунти, с Next Level награди в края на кампанията. 

С Next Level награди ще отличим и 3-мата най-активно споделящи за кампанията в социалните мрежи. Снимай се пред селфи стената, която ще откриеш в залата, споделяй снимки от твоята тренировка с хаштаг #letsmoveforabetterworld и тагни Next Level, покани приятели и спортувайте заедно – начините да бъдеш активен са много.  

Най-хубавото е, че по този начин ще спомогнеш каузата да достигне до повече хора и в резултат – децата от едно българско училище да се радват на по-пълноценни часове по физическо възпитание и спорт! 

Очакваме ти в залата!