NEXT LEVEL Надежда

ОЧАКВАЙ СКОРО

Next Level
Надежда

Готов ли си за твоето следващо ниво?

Разположен
на площ 1450 м2

Разположен
на площ 1450 м2

Фитнес зона с уреди TechnoGym

Групови занимания и функционална зона

Сауна и парна баня

Неограничени възможности за твоята тренировка на уреди TechnoGym от последно поколение

Клубът се намира на ул. Йордан Хаджиконстантинов-Джинот № 97А. Тук ще намериш първокласно оборудване от TechnoGym и зони за различни видове тренировки, както и сауна и парна баня.

В Next Level Надежда имаш възможност да подобриш своята физическа форма и да повишиш самочувствието си или да работиш за постигане на високи спортни резултати, в зависимост от целите си.

Наслади се на своето време във фитнес залата сам или избери от разнообразието ни от групови тренировки. В най-новия ни клуб можеш да се довериш на квалифицираните персонални и групови треньори

Отпий чаша ароматна и здравословна напитка в кафе зоната на клуба или релаксирай в сауната след тренировка.

Телефон на рецепция: 0878411152 

Къде да ни откриеш?

Ул. Йордан Хаджиконстантинов-Джинот № 97А

Бъди сред първите, които ще научат повече за клуба и ще получат eдна безплатна тренировка!

Съгласен съм посочените телефонен номер и имейл да се използват от Некст Левъл Фитнес ЕООД за изпращане на информация за текущи оферти и промоции, нови продукти и услуги и специални оферти.Трябва да се съгласите с условията.
Съгласен съм с ПОЛИТИКА НА НЕКСТ ЛЕВЪЛ ФИТНЕС ЕООД ЗА ОБРАБОТВАНЕ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ и съм запознат с Информация относно дейностите по обработване на лични данни на клиентите на НЕКСТ ЛЕВЪЛ ФИТНЕС ЕООД.Трябва да се съгласите с условията.
Робот ли сте?
Благодарим ви, заявката ви е обработена. Ще получите допълнителна информация на вашaта електронна поща.
Този контакт вече съществува.

Твоята първа тренировка при нас е безплатна

Искаш да влезеш във форма, да подобриш фигурата си и да направиш нещо за здравето си? В нашия нов клуб на ул. Йордан Хаджиконстантинов-Джинот № 97А с площ от 1450 м2 ще намериш всичко, което да направи тренировките ти пълноценни. Съвременни фитнес машини, кардио, функционална и стречинг зона са на твое разположение. Винаги ще намериш нещо ново при нас. Оставили сме най-доброто за накрая - всички наши услуги са включени в абонамента. Така че не се бави, заяви своята безплатна тренировка и влез в света на фитнес клубове Next Level.

Как да се регистрираш за безплатна тренировка?

Лесно е, попълваш своите данни за контакт. След което ще ти изпратим необходимата информация за твоето посещение по имейл и наш сътрудник ще се свърже с теб по телефона възможно най-скоро. Ако не получиш имейла си, моля, провери папките си със спам и реклама.

Условия

1. Отнася се само за нови клиенти, които все още не са посетили нито един клуб от веригата.

2. Важи за лица над 14 години.

3. Един човек може да ползва само една безплатнa тренировка.

4. Преди да влезете в клуба, ще бъдете помолени да потвърдите самоличността си с валиден документ.