Ние вярваме в това, че…

Ние вярваме, че фитнесът е много повече от традиционната представа за пространство с оборудване за упражнения и тежести, в което се горят калории и се ваят мускулести тела. Next Level е модерна социална и културна среда, в която всеки е добре дошъл да се погрижи за добрата си физическа и емоционална форма. Независимо от неговата възраст и без значение дали тренира усилено от години, или най-сетне се е престрашил да влезе в залата за първи път.

При нас ви очакват първокласно оборудване, зони за различни видове упражнения, релакс кът, сауна и дори библиотека. Благодарение на всичко това ще се отърсите от напрягащото ежедневие, докато спортувате.

С груповите занимания от портфолиото на Les Mills ще се освободите от стреса, ще се заредите с положителни емоции, ще се срещнете с нови и интересни хора. Next Level е единствената верига в България, където можете да се възползвате от възможностите на системата от иновативни тренировки под ръководството на сертифицирани инструктори.

Предлагаме и персонални занимания с квалифицирани фитнес инструктори.

След това можете да се отпуснете комфортно на дивана в зелената зона и да изпиете чаша чай, прясно изцеден фреш или шейк в приятна компания. Или пък да се усамотите с интересна книга, на която сте попаднали в библиотеката, която всяка от залите на Next Level поддържа.

Ние от Next Level споделяме философията, че фитнесът може да бъде едновременно забавно, вдъхновяващо и релаксиращо място.

Елате да тренираме и да се забавляваме заедно!