Спечели smart часовник

Спечели smart часовник

Условия

Който тренира, печели!

Спечели smart часовник

на стойност 399 лв.

Колкото повече посещавате Next Level, толкова по-големи са шансовете ви!

Участвайте с вашата карта Multisport

Събирайте точки с всяко посещение, включително и на групови занимания

Вземи Samsung Galaxy Watch Active2

УСЛОВИЯ НА КОНКУРСА

  1. Не се изисква регистрация за участие в кампанията.
  2. Кампанията е с продължителност от 16 юли до 30 септември 2021 г. и се отнася за членове, които имат валиден NEXT LEVEL абонамент и го използват активно използват през този период, както и за посетители с карта Multisport.
  3. В кампанията участват клубни членове притежатели на следните абонаменти: 12 месечен, Flex, 1 месечен и едноседмичен, както и притежатели на карти Multisport.
  4. В кампанията не участват посетители заплатили еднократно посещение както и притежатели на безплатни абонаменти.
  5. Следните условия се важат за участие в кампанията – при всяко посещение в клубове на Next Level, на всеки клиент се начислява по една точка. Колкото повече точки събира всеки клиент към името си, толкова по-голям е шансът му при тегленето на наградите (например: 2 посещения в клуба = 2 точки в тегленето, 15 посещения в клуба = 15 точки в тегленето).
  6. Тегленето на победителите в състезанието ще бъде на 4 октомври 2021 г. чрез автоматизирана система.
  7. По време на тегленето на победителите, изтеглените участници трябва да притежават активен абонамент от някои от изброените: 12 месечен, Flex, 1 месечен и едноседмичен или активна Multisport карта.
  8. Няма законово право за победа в томболата. Наградата не може да бъде заменена с паричната и себестойност. Победителят няма право да избира вида на наградата в случай на избор от множество модели и цветове на smart часовника Galaxy Watch Active2 в състезанието.

Нямате абонамент?