• bg
  • en

Нашите абонаменти с нови имена и повече възможности

Началото на 2019 година носи подобрения и нови възможности. За да посрещнем вашите нужди и да ви дадем повече качествени и интересни тренировки, ви представяме нашите нови абонаменти.

GOLD на цена от 69 лв

Най-популярният ни месечен абонамент остава на същата цена, но вече включва безплатно посещения на 3 групови занимания в рамките на месеца.

PLATINUM на цена от 79 лв

За хората, които не искат да се ограничават, създадохме този месечен абонамент, който включва безплатен достъп до груповите занимания с разрешена по една тренировка на ден.

SILVER на цена от 49 лв

За студентите и хората, които предпочитат да посещават фитнеса през деня между 9:00 и 15:00 ч, намаляваме цената с 10 лв, за да направим абонаментът още по-достъпен.


Както и досега всички наши абонаменти ще продължат да предоставят възможност за безплатно ползване на сауна, както и трениране в цялата мрежа на Next Level.

Поради слабия интерес към 3-месечния и 6-месечния абонаменти, те вече не се предлагат. Всички потребители, които имат активни такива абонаменти, остават с гарантиран достъп до изтичането на периода на конкретния абонамент.

ВИЖ ВСИЧКИ АБОНАМЕНТИ ТУК!