• bg

Запиши се за първото NEXT LEVEL уеб риалити!

Ready to meet your NEXT LEVEL version?

Запиши се за кастинг за първото уеб риалити на Next Level! 🤩

В продължение на 10 седмици, заедно с нашите треньори и специалисти, ще извървиш пътя до мястото, където ще се чувстваш по-добре, ще изградиш нови навици и най-важното – ще имаш възможността да се убедиш, че промяната Е възможна.

Ще имаш възможността да получиш индивидуални планове за тренировки и хранене, ще откриеш магията на различните групови тренировки и сме сигурни, че ще откриеш един нов свят, пълен с живот, невероятни хора и усещания.

Единственото, което е необходимо да направиш, е да вземеш решение за следващото стъпало нагоре. Ние ще бъдем до теб на всяка следваща крачка!

За да се включиш в кастинга:

1. Запиши ни кратко видео (до 1 минута), в selfie mode, в което ни казваш кратка информация за себе си и каква е твоята мотивация да участваш.

2. Изпрати ни видеото, заедно с твоите имена и телефон, за да се свържем с теб, на мейл info@nextlevelclub.bg

3. Срок за записване за кастинга: 20.01.

Запиши себе си или сподели на приятел, който мислиш, че би искал да се включи!

 

 

* Данните за записване са необходими единствено за целите на организиране на кастинг, за участие във видео формат „Your Next Level Version”, от страна на „Фит Инвест България“ ЕООД, като вашите лични данни ще бъдат третирани спрямо всички изисквания на действащото българско и европейско законодателство. Участието в кастинга и формата е допустимо само за лица, навършили 18 години.