• bg

Звездни тренировки с рок звездите на Next Level 💥

Next Level посреща есента ударно с вълнуващите групови фитнес тренировки на световния лидер – Les Mills! 💪🔥 

Нещо интересно за всички, които вече ги познават – на събитието ще бъдат представени новите хореографии за предстоящия сезон! 💥
Започваме от 10:00 на 28.09 (събота) с чаша енергизиращо кафе ☕ и ще продължим чак до 18:00, като през целия ден ще имаш възможността да се включиш в едно или повече занимания напълно БЕЗПЛАТНО!

Освен тренировките, целият екип на Next Level ще бъде на твое разположение за консултации за активен и здравословен начин на живот. 🤸‍♂️🏃‍♀️
Очакват те също и дегустации на различни хранителни добавки.😋

Можеш да откриеш събитето във Facebook тук

Мястото е голямата поляна в Южен парк, до ул. Нишава, а графикът ще бъде следният:

10:00 – 11:00
Les Mills Tone
Функционални тренировки, включваща упражнения със собствено тегло и леки тежести. Подобрява издръжливостта и силата, изгаря калории и оформя тялото. Подходящи са както за начинаещи, така и за напреднали.
11:00 – 12:00
Les Mills Grit Cardio
Високоинтензивни интервални тренировки. Работи се на интервали, при които се достига максимално натоварване на тялото. Подобравя цялостното представяне – сила, координация, баланс, гъвкавост, скорост. Подходящи са за напредали или хора, които вече имат поне минимална физическа подготовка.
12:00 – 13:00
BODYPUMP
Групови тренировки с леки до умерено тежки тежести, в които се залага на повторения и много надъхваща хореография от упражнения. Тренировките спомагат за изгарянето на мазнините и са със средна към висока интензивност. Оформят тялото и тонизират, подобравя издръжливостта. Подходящи са за всеки!
13:00 – 14:00
Les Mills Grit Strength
Разновидност на Les Mills Grit – Cardio, но с по-голям фокус върху силовата издръжливост и развитието на всички мускули в тялото. Предизвикателство, което си заслужава да се опита. Подходящки са за всички, които имат поне минимална физическа подготовка.
14:00 – 15:00
BODYBALANCE
Тренировки, вдъхновени от йога с микс от Тай Чи и Пилатес, адаптирани към специфична музика. Тренировките помагат да изградите своята гъвкавост и сила на средната част на тялото, като намалите стреса и фокусирате ума, за да постигнете трайно чувство на баланс. Подходящи са за всички.
15:00 – 16:00
CXWORX
Групови тренировки, които работят за цялото тяло с фокус върху корема и талията. Мотивиращата хореография от упражнения помага за стягането на тялото, като тези тренировки са със средна към висока интензивност.
16:00 – 17:00
SH’BAM
Танцувални тренировки, при които се изпълняват лесни движения върху актуална музика. Изгарят калории, подобряват контрола и координацията и носят много добро настроение. Подходящи са за мъже и жени, начинаещи и напреднали.
17:00 – 18:00
BODYPUMP

 

Ела и прекарай с нас един пълноценен и изпълнен с движение и усмивки ден! 🌞⚡💥

 

 

Разгледай септемврийските ни промо абонаменти тук

Можеш да се запишеш и за безплатна тренировка във фитнесите ни тук