• bg

Време е да направиш първата крачка

Next Level M Plaza ти дава възможност да намериш вдъхновение и да започнеш да спортуваш според своите собствени цели и предпочитания

 

Ако никога досега не си ходил на фитнес и нямаш идея как да започнеш?

Ако вярваш, че е време да влезеш във форма, но ти трябва професионална помощ?

Ако си ходил на фитнес, но нямаш много опит?

 

Можеш да се възползваш БЕЗПЛАТНО от една от следните три възможности:

 

10 април 2019

Консултирай се с фитнес инструктор

Ако никога досега не ти е бил изготвян индивидуален хранителен или тренировъчен режим, можеш да се възползваш безплатно от тази възможност целия ден в Next Level M Plaza.

 

17 април 2019

Открий колко забавни и ефективни са груповите занимания

Next Level е единственият фитнес в България, който предлага груповите занимания на световният бранд Les Mills. Ела и изпробвай безплатно някоя от тренировките, като ние ще те посъветваме коя е най-подходяща за теб спрямо твоите цели и възможности.

 

24 април 2019

Тренирай с фитнес инструктор

Запази своята индивидуална тренировка с фитнес инструктор и разбери как се изпълняват правилно всяко едно от упражненията, за да постигнеш максимален ефект и да избегнеш контузии. Ще имаш възможност и да дегустираш различни видове полезни хранителни добавки.

Очакваме те в един от трите дни в удобно за теб време. Доведи и приятелите, с които искаш да започнете да тренирате заедно! Адресът на Next Level M Plaza е ул. Атанас Дуков 32 (срещу болница Токуда).