ВЗЕМИ БЕЗПЛАТНА СЕДМИЧНА КАРТА
ЗА NEXT LEVEL FITNESS CLUB ДРУЖБА

Съгласен съм посочените телефонен номер и имейл да се използват от Некст Левъл Фитнес ЕООД за изпращане на информация за текущи оферти и промоции, нови продукти и услуги и специални оферти. Трябва да се съгласите с условията.
Съгласен съм с ПОЛИТИКА НА НЕКСТ ЛЕВЪЛ ФИТНЕС ЕООД ЗА ОБРАБОТВАНЕ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ и съм запознат с Информация относно дейностите по обработване на лични данни на клиентите на НЕКСТ ЛЕВЪЛ ФИТНЕС ЕООД.Трябва да се съгласите с условията.
Робот ли сте?
Bлагодарим ви, заявката ви е обработена. Ще получите допълнителна информация на вашaта електронна поща.
Този контакт вече съществува.

ТВОЯТА ПЪРВА СЕДМИЦА ПРИ НАС Е БЕЗПЛАТНА

Искаш да влезеш във форма, да подобриш фигурата си и да направиш нещо за здравето си? В нашите нов клуба в кв. Дружба с адрес проф. Цветан Лазаров 113 с площ 1 650 м2, където ще намериш всичко, което да подпомогне активното ти спортуване. Съвременни фитнес машини, функционални, кардио и крос фит зони са на твое разположение. Всяка седмица можеш да посетиш над 30 групови занимания включително и популярните програми на Les Mills, водени от нашите професионални инструктори. След всяка тренировка можеш да използваш сауна, за да ускориш възстановяването си. Винаги ще намериш нещо ново при нас.Оставили сме най-доброто за накрая. Всички наши услуги са включени в абонамента. Така че не се бави, заяви своята безплатна седмица и влез в света на фитнес клубове Next Level.

КАК ДА СЕ РЕГИСТРИРАШ ЗА ТВОЯТА БЕЗПЛАТНА СЕДМИЦА?

Лесно е, попълваш своите данни за контакт. След което ще ти изпратим необходимата информация за твоето посещение по имейл и наш сътрудник ще се свърже с теб по телефона възможно най-скоро. Ако не получиш имейла си, моля, провери папките си със спам и реклама.

Условия

  1. Отнася се само за нови клиенти, които все още не са посетили нито един клуб от следващо ниво.
  2. Важи за лица над 14 години.
  3. Един човек може да ползва само едно безплатнa седмица.
  4. БЕЗПЛАТНА СЕДМИЧНА КАРТА е валидно 7 календарни дни от регистрацията, в противен случай изтича.
  5. Преди да влезете в клуба, ще бъдете помолени да потвърдите самоличността си с валиден документ.
  6. Съгласявате се, че Next Level може да се свърже с вас (по имейл, SMS, телефон или други средства) за маркетингови цели или проучване за удовлетвореността на клиентите. Информация за това как обработваме вашите личните данни е достъпна тук.