Beautiful mind in Beautiful Body – Началото

BM logo

Next Level стартира в края на януари кампанията „Красив ум в красиво тяло“, чиято цел е чрез физическа активност да подобри менталното състояние на българина, несъмнено повлияно от социалните ограничения и изолацията заради корона вируса. Консултант и психолог на инициативата е Ани Владимирова.
„Красив ум в красиво тяло“ ще се развива на два етапа. В първия, посредством онлайн базирана платформа, хората ще могат да изградят свой профил, да научат повече за своето състояние и да разберат коя програма за физическа активност е най-подходяща за тях. Във втората фаза ще получат и персоналното отношение във всички зали на Next Level и ще бъдат мотивирани подобряват да резултатите си и да не се отказват.
Всички, които попълнят анкетата, ще получат безплатни тренировки от програмата, подходяща за тях. Освен това имат шанса да спечелят индивидуален онлайн сеанс със специалист от екипа на Ани Владимирова за допълнителна подкрепа и персонални насоки. Предвидени са и онлайн семинари, както и събития на живо, които ще се осъществят, щом обстановката го позволи.
Очаква се платформата да започне работа през февруари.
Кампанията „Красив ум в красиво тяло“ е поредната инициатива, която отличава Next Level от класическото разбиране за фитнес зала. Тя затвърждава позицията на клубовете от веригата като модерна социална и културна среда, в която всеки е добре дошъл да се погрижи за добрата си физическа и емоционална форма, независимо от неговата възраст и без значение дали тренира усилено от години, или най-сетне се е престрашил да влезе в залата за първи път.
За повече информация следeте профилите на Next Level във Facebook и Instagram.