• bg

Медалистите на Next Level

В началото на този месец помолихме управителите на всички зали да излъчат по двама отличници от всяка зала, на които да връчим медали за усилената работа, труд и ентусиазъм, които са влагали при нас през цялата година! 🥳

Помолихме всички медалисти да ни споделят по няколко думи, с които да вдъхновят и всички останали.

Започваме с Park Center и Милена

Тя съчетава страстта си към музиката с управлението на собствен start-up. Първоначално започва да посещава Next Level Park Center  заради мястото, изпитва сантимент към него. Впоследствие става фен на фитнеса заради вдъхновяващата атмосфера и хората, които тренират.

Спортува почти всеки ден, като вярва, че всеки може да намери мотивацията да започне да го прави и иска да каже на онези, които все още не го е направили: „Спрете да мрънкате и започнете да действате!

Продължаваме с Кирил Карталов oт Next Level Park Center:

„За мен това е най-добрият фитнес в София – с най-позитивния персонал и най-симптатични трениращи.“

 

Наред е Next Level НДК и две слънчеви момичета – едни от най-отдадените трениращи групови занимания:

Невена:

“Здравейте,
Не съм по тази част, но се вдъхнових тези дни и реших и аз да кажа няколко благодарности.
Първата е за целият усмихнат и готин персонал,който всеки път те кара да се чувстваш добре дошъл. Широките им усмивки подсказват за атмосферата във фитнеса.
След това на управителя Кристиян Георгиев, който всичко чува и всичко вижда. Не само това, но и всичко взима под внимание. Винаги е готов да помогне на всеки и да направи поне опит да задоволи всички прищявки. С което може да накара всеки да се почувства важен .
Следващият е Здравец Димов . Благодарение на неговото упорство и постоянство усетих магията на груповите занимания. Не само това, но ми помогна първо да намеря моята страст ( ГРИТ) и второ цялата издражливост която притежавам в момента от части е негова заслуга.
Следващата отива при високото момче Росен Котев . Винаги готов да ти обърне внимание, да покаже и помогне както може. А когато смееш да се отчаяш, да те подкрепи, и даде стимул да не се отказваш от това което искаш.
Следващата при Надя Дишова. Човекът усмивка, човекът танц и човекът настроение. Всеки час при нея е емоция и колкото и да нямаш настроение, покрай нея няма как да не сияеш. Момичето което може да накара и дърво (аз) да се чувства грациозно.
И последно но не на последно място всички прекрасни хора с който се запознах покрай магията next level.
Благодаря на всички ви ,че правите това място толкова вълшебно. Благодаря ви,че давате частичка от себе си и за мен да сте като семейство  ♥️

и Анна Новакова:

„Преди близо година влязох в залата за групови, погледнах се в огледалото и казах:„ Ако тук не оставя сърцето си, нищо друго няма значение”. Така започнах. И така ще продължа. Имам будители в прекия смисъл на думата, хора, които запалват искра. За да продължи да гори огън не трябва само искра. Трябва постоянство. Трябва поддържане на огъня. Ето това поддържане е благодарение на Росен, Деляна, Иво, Мая, Павел, Ваня. Поклон пред тях.
И да открих спорта на четиредесет години. И хора, никога не е късно да започнете и запалите искрата. Бъдете здрави, мотивирани и усмихнати. Обичам Ви всички.“

Време е за Next Level Sportbox и за неговите отличници:

Иван Русинов

Как започна да идваш в нашите клубове и какво ти харесва? Какво те вдъхновява да продължаваш?

Залата като цяло много ми харесва. Също ми е близо и удобно до вкъщи. Просторна и голяма, хубави и разнообразни уреди. Това, което ме вдъхновява да тренирам е любовта към спорта и да усъвършенствам себе си!

Какво би казал на хората, които още не са започнали да спортуват?

Да почват да спортуват, докато още са млади и ще си бъдат много благодарни!

 

Ивана Маврова

Как започна да идваш в нашите клубове и какво ти харесва? Какво те вдъхновява да продължаваш?

Живея близо до фитнес клуба и когато разбрах, че е отворил, много се зарадвах. Още от първия ден се вдъхнових супер много и срещнах мотивиращи инструктор, които ме запалиха по тренировките.

Какво би казал на хората, които още не са започнали да спортуват?

Бих посъветвала всеки да излезе от зоната си на комфорт и да пробва нови неща.Спортът е чудесен начин да изхвърлиш натрупалото напрежение и да се научиш на издръжливост, а Next Level предлага прекрасна атмосфера, която ме кара да идвам всеки ден и да надграждам и подобрявам себе си.

Време е и за The Mall и Даяна:

Даяна решава да започне да посещава Next Level The Mall, защото смята, че спортът ще я научи на дисциплина, постоянство и търпение. И това наистина е така. Споделя, че е изключително благодарна на инструктора, който в началото й помогнал да разбере как правилно да изпълнява различните упражнения. И съветва: „Не започвайте да спортувате утре, започнете днес!“

ETC и Вики Якимова, която от тренираща, съвсем скоро стана и групов треньор. Ето какво споделя с нас тя:

Как започна да идваш в нашите клубове и какво ти харесва? 

Здравейте! Казвам се Виктория Якимова на 25г. Ежедневието ми преминава в офиса, което всички знаем е равно на заседнал начин на живот. Преди известно време моя колежка ми предложи да отидем на групови тренировки. Била ходила – много й харесало. Казах си – защо не, ще отделям по 2-3 часа в седмицата, не е голяма работа.

От както почнах да посещавам тренировката на Les Mills – Bodypump се влюбих в нея! Атмосферата, мотивираните хора, музиката и начина по който се чувствам когато чуя да звучи „I’m a beast“, а бицепсът ми отказва да понесе и още едно сгъване не може да се опише. 🙂

Какво те мотивира и вдъхновява да продължаваш?

Мотивират ме хората – инструкторите, които влагат част от себе си, за да ни въвлекат в това изживяване; клиентите – всички там сме едно цяло, нямаш право да се откажеш щом другите не го правят! Музиката.. о, тя е движещата сила, която за един час те пренася в един напълно друг свят..

Какво би казал на хората, които още не са започнали да спортуват?

Бих им казала да дадат шанс на новите неща и да не се страхуват да опитват. Не само в спорта, а и в живота, защото никога не знаеш кое може да се окаже „твоето“ нещо и да се влюбиш в него! Аз намерих моето и преди 1 седмица официално станах инструктор по Bodypump. Ако имаш желание всичко става възможно, стига да си упорит и да го преследваш! Преследвайте мечтите си, хора и не се отказвайте!

 

Медал получи и Ивайло Боянов от M Plaza, който сподели с нас неговата Next Level история.

Как започна да идваш в нашите клубове и какво ти харесва? 

Работя в Актавис. Нашата фирма се намира в жк Хладилника и дълго време търсех фитнес зала, която да ми харесва като обстановка и уреди, с които разполага. Малко след откриването на залата в Мплаза започнах да я посещавам и от март месец насам съм най-редовен посетител. Тази зала отговаря на почти всички мои критерии и дори в почивните дни, въпреки че живея в кв Овча купел пак идвам да тренирам в Некст Левел Мплаза. Аз тренирам сутрин от 6.30 и освен че има почти всички уреди, които ми трябват, другото което най ми харесва е че натовареността не е голяма.

Какво би казал на хората, които още не са започнали да спортуват?

Да започнат веднага! Няма по-хубаво нещо от това човек да спортува, да изглежда добре и да се чувства добре. Здрав дух в здраво тяло са казали хората. Да изглежда добре един човек е не само важно за него самия и неговото самочувствие, но и хората, с които работи и общува всеки ден. Според изследване проведено в САЩ четох наскоро, че спортуващите хора са доказано по-успешни в работата си, отколкото тези, които не практикуват никакъв вид спорт. За това и още заради ред други неща казвам на всички, които не спортуват – започнете веднага и ще видите ползите!“

 

Благодарим на всички за чудесните думи, отдадеността и това, че сме заедно!
Надяваме се 2020 да ни донесе повече успехи, повече приключения и предизвикателства, които да преодоляваме заедно!

 

А на всеки, който все още не е започнал, препоръчваме да изпревари всички и да започне тук и сега!