Нова година, нови годишни абонаменти

Изпратихме предизвикателната 2021 г. с много вълнение и усилена работа. В резултат на това можем да ти поднесем цели 3 страхотни изненади още в началото на новата 2022 г.!

Изучаваме своите клиенти постоянно и за нас е важно да отговорим на твоите високи очаквания по най-добрия начин. Твоите новогодишни пожелания в областта на здравословния начин на живот също са наша грижа.

“Тази година ще съм по-щастлив!”
“Тази година ще съм по-красива!”
“Тази година ще съм по-здрав!”

Вярваме, че това са само част от обещанията, които си си дал в бляскавата новогодишна нощ. Време е да ги направиш реалност. Избери един от нашите 3 нови годишни абонамента и спортувай на макс цяла година. Възползвай се и от страхотните допълнителни придобивки към всеки абонамент.

Абонаментът “Тази година ще съм по-щастлив!” ти дава възможността да тренираш 12 месеца, а да платиш само 11. Да, целият януари е напълно безплатен! Не губи и ден повече, стартирай сега, наличните абонаменти са само 50 броя.

Грабни 1 от 30 абонамента “Тази година ще съм по-красив” за 12 месеца и получаваш 50% еднократна отстъпка в магазините на Under Armour + 10% отстъпка за поръчки от уебсайта. Екипирай се сега!

Зареди се с протеин за цялата година сега! Грабни един от само 50 годишни абонамента “Тази година ще съм по-здрав!”, включващи 12 месеца фитнес + 12 месеца протеин за твоята по-добра форма.

Абонаментите се плащат на равни месечни такси и може да се замразяват до два пъти за по един календарен месец. С тях можеш да посещаваш всички 8 фитнес клуба Next Level в София. Ще имаш достъп до модерни фитнес зали, кардио зони, функционални зони за упражнения, всички групови дейности (по една на ден), включително програми на Les Mills. След тренировката си можеш да се отпуснеш в една от нашите уелнес зони. Нека 2022 г. бъде твоята най-добра година до момента.

Тези абонаменти не предоставят достъп до Next Level Power Club.