Време е да влезеш във форма: нова музика и нови хореографии

LES MILLS тренировки? Ако поне веднъж си влизал в някоя от залите на Next Level или пък следиш социалните ни мрежи, със сигурност си чувал за LES MILLS груповите тренировки. Какво обаче означават те и откъде тръгва историята на този глобален хит?

Накратко, LES MILLS e програма, създадена през 90-те години от едноименния четирикратен олимпийски шампион от Нова Зеландия, с цел подготовка на професионални спортисти. Той и синът му разработват поредица от упражнения, които се изпълняват на фона на високоинтензивна музика. Първата тренировка в програмата е LES MILLS BODYPUMP. Високата ефективност и бързите резултати, произхождащи от доброто познаване на човешкото тяло и ясните спортни цели, бързо превръщат  новозеландското фитнес явление в световен хит. Фактът, че упражненията и музиката се актуализират редовно стимулира феновете да следят с още по-голям интерес поредиците и да усъвършенстват себе си.

И така до днес – 30 години след създаването и няколко години откакто тези тренировки са и твоя любим начин за влизане във форма, е време за новите рилийзи! От 05.03. във всички Next Level клубове те очакват нови хореографии и зареждаща музика. Ние вече нямаме търпение да влезем в залата. А ти?

Ако пък никога не си посещавал LES MILLS тренировка или искаш да опиташ нещо ново, ето малко повече информация за всяка от програмите. 

Пионерът на LЕS MILLS – BODYPUMP® е тренировка с щанга, при която се използват леки до умерени тежести с много повторения. Това дава възможност за изграждане на чиста мускулна маса с добър тонус. Ще работиш върху всички основни мускулни групи като развиваш силовите си качества, изгаряш калории, ставаш по–бърз и съответно в по–добра физическа форма. 

BODYCOMBAT® е вдъхновена от смесени бойни изкуства с високо интензивно кардио. Тя оформя и заздравява цялото тяло. Ще се чувстваш зареден и с пълен контрол над тялото си, развивайки феноменална сила на основните мускулни групи.

За любителите на по-релаксиращите упражнения е BODYBALANCE® тренировката – комбинация от йога, тай чи и пилатес. Помага да изградиш твоята гъвкавост и сила. Същевременно намалява стреса и фокусира съзнанието, за да създаде трайно усещане за благополучие.

Целиш впечатляваща коремна преса? LES MILLS CORE™ е интензивната, функционална тренировка, която ще ти донесе мечтаните оформени коремни мускули. Тя е научно разработена да изгради сила, стабилност и издръжливост в тези мускули, включвайки тях, глутеуса и гърба.

Интервалните тренировки са любими на мнозина. LES MILLS GRIT® Strength е високоинтензивна, интервална тренировка (HIIT), в която изгаряш калории. Използват се щанги, дискове и упражнения със собствено тегло, за да те направи по-силен, тонизиран и в невероятно добра форма. От същата серия е и LES MILLS GRIT® Cardio, която използва упражнения с телесно тегло с фокус върху скоростта и интензивността за бързо изгаряне на мазнини и подобряване на сърдечно-съдовата система. LES MILLS GRIT® Athletic пък използва тежести, упражнения с телесно тегло и упражнения за експлозивна ловкост за изграждане на стройно и атлетично тяло.

В клубовете на Next Level ще откриеш групова тренировка, отговаряща на твоите цели, както и възможност да тренираш самостоятелно или с професионален треньор с иновативно и висококачествено оборудване. 

Не губи време, грабни абонамент за 2 месеца на промо цена само 99 лв. още сега!